Friday, July 19

Kiara Tito do të jetë pjesë e “Kepi i Tundimeve”? Zbulohet e vërteta!

Ky edicion i “BBV2” do të mbahet mend nga të gjithë shqiptarët. Protagonistët e këtij viti i kanë mbajtur të gozhduar para ekranit çdo të martë dhe të premte të gjithë shqiptarët. Banorët e këtij viti do të mbeten gjatë në kujtesën e kujtdo me debatet, konfliktet, lojërat dhe momentet e lumtura të tyre. Pavarësisht gjithçkaje, neve na mbetet të presim për edicionin e tretë të tij.

Është aluduar tashmë se Kiara Tito do të jetë moderatore në sezonin e ri të “Kepi i Tundimeve”. Deri më tani nuk ka pasur një aprovim nga Kiara, por disa postime në Instastory kanë vërtetuar diçka. Së fundmi Kiara ka postuar një foto nga aeroporti i Stambollit, por jo vetëm ajo. Gjithashtu Olsa Muhameti, autorja e “Kepi i Tundimeve” ka postuar se ka udhëtuar drejt Stambollit me stafin e saj, duke kuptuar kështu se Kiara xhirimet do të bëhen në Turqi dhe Kiara do të jetë pjesëe tyre. Nuk dihet nëse Kiara do të jetë moderatore, por kuptohet se do të jetë pjesëmarrëse.

Kiara Tito do të jetë pjesë e "Kepi i Tundimeve"?Kiara Tito do të jetë pjesë e "Kepi i Tundimeve"?