Saturday, July 13

Dorëheqja e Alibeajt/ Salianji bëhet kryetar i grupit në detyrë deri në mbledhjen e Këshillit

Kryetari i komanduar i grupit të Partisë Demokratike është emëruar Ervin Salianji. Njoftimi është bërë me dije nga deputeti Gazment Bardhi.

Sipas nenit 46 te Statutit në mungesë të zgjatur të kryetarit dhe me autorizim të tij, njëri prej tyre zëvendëson Kryetarin. Kështu është zgjedhur Salianji. Salianji do të jetë në këtë post deri në zhvillimin e mbledhjes së Këshillit Kombëtar të thirrur nga Bardhi.

“Sipas nenit 46 te Statutit në mungesë të zgjatur të kryetarit dhe me autorizim të tij, njëri prej tyre zëvendëson Kryetarin. Në mungesë të këtij autorizimi, duke përfshirë rastet e dorëheqjes nga detyra të Kryetarit, Sekretari i Përgjithshëm mbledh Këshillin Kombëtar, i cili komandon Nënkryetarin që do të drejtojë Partinë deri në rikthimin e Kryetarit në detyrë apo zgjedhjen e Kryetarit të ri,”- thuhej në njoftimin e publikuar nga Gazment Bardhi.