Tuesday, May 21

Luizi: Kjo është arsyeja e vetme pse nëna nuk erdhi në dasëm

Sot në Post Big Brother Luizi ka zbuluar se nëna është e sëmurë e madje do operohet, ndërsa ka shpjeguar se pse nuk ka qenë në dasëm.

Ai është shprehur se në mëngjesin e parë të daljes nga BBV u nis për në Shkodër, pasi u shqetësua për gjëndjen e nënës.

“Nëna është pa terezi dhe do operohet. Nuk ka mundur të vi. Por kjo ishte arsyeja e vetme. Prandaj jam nis në 6 për Shkodër sepse e pashë që ishte keq. Kam shkuar në Shkodër në mëngjes”, tha Luizi.