Tuesday, May 21

Ka kushtuar 10 mijë euro? Deklarata e ish-banores së BB VIP që habiti të gjithë

Gjatë parakalimit në tapetin e kuq pak para finales së madhe të BB VIP, Diola ka zbuluar se fustanin që mbante veshur ia kishte bërë dhuratë ish-bashkëshorti i saj.

 

Dosti tregoi gjithashtu se ia kishte blerë në periudhën kur kanë qenë bashkë.

 

 

 

 

Pjesë nga intervista:

 

 

 

 

Diola: Fustani është i Dolce & Gabbana

 

Gazetarja: Sa ka kushtuar?

 

 

 

 

Diola: E kam dhuratë, nuk e di sa ka kushtuar

 

 

 

 

Gazetarja: E kalon treshin?

 

 

 

 

Diola: Është me 4 shifra

 

 

 

 

Gazetarja: 10 mijë euro për shembull, 20 mijë euro

 

 

 

 

Diola: Jo, jo, më pak

 

 

 

 

Gazetarja: Kush ta dhuroi?

 

 

 

 

Diola: Obobo, duhet ta them patjetër?

 

 

 

 

Gazetarja: Po

 

 

 

 

Diola: Ma ka blerë ish-burii

 

 

 

 

Gazetarja: Me çfarë rasti?

 

 

 

 

Diola: E ka blerë para shumë kohësh, e rivesha edhe njëherë. Një herë e kam veshur

 

 

 

 

Gazetarja: I paske dhënë rëndësi të madhe

 

 

 

 

Diola: Kisha në plan të vishja një të Dolce & Gabbana se e kam fiksim. Edhe ky ishte më i duhuri se këtë e ka veshur edhe Monica Bellucci dhe Sharon Stone