Tuesday, June 18

Shënjestër e shumë atentateve/ Arrestohet në Milano “Leksi i Druve”, kundërshtari i ish-deputetit të PS

Ndreka ka qenë shënjestër e sulmeve me armë zjarri dhe të atentateve të dështuara