Sunday, April 14

“Si më poshtëron ashtu”, Ilnisa debaton me Meritonin, shkak bëhet Sara Karaj

Meritoni dhe Ilnisa kanë nisur të debatojnë për faktin se Meritoni i ka ofruar Sara K krevatin e Ilnisës.