Berisha padi në Apel, kërkon shkarkimin e Alibeajt si kryetar i PD-së
Politike

Berisha padi në Apel, kërkon shkarkimin e Alibeajt si kryetar i PD-së

Grupi i Berishës ka ankimuar kërkesën dhe ka kërkuar çregjistrimin e Enkelejd Alibeaj si kryetar i komanduar i Partisë Demokratike. Sakaq në ambientet e Gjykatës Administrative të Apelit do të hidhet sot shorti për përcaktimin…