Dje kërkoi ta fitonte Olta BBV, sot Maestro mbrojti Luizin: Gjesti me Kiarën, nuk ishte dhunë!
Big Brother VIP

Dje kërkoi ta fitonte Olta BBV, sot Maestro mbrojti Luizin: Gjesti me Kiarën, nuk ishte dhunë!

Incidenti gjatë Primes së BBV2 mbrëmjen e kësaj të shtune, ku në një moment kur Kiara i ka bërë me shenjë Luizit të jetë më i moderuar në argumenta dhe ky i fundit e ka…