Denoncimi: Green Coast i Samir Manes është ngritur mbi falsifikime

Denoncimi: Green Coast i Samir Manes është ngritur mbi falsifikime

Gazetari Basir Çollaku ngre dyshimet se Samir Mane ka ndërtuar me falsifikime dokumentacionesh dhe pronash në bregdet dhe për këtë pyet nëse ka një dosje që është hetuar prej katër vitesh në Prokurorinë e Vlorës.

“A ka një kallëzim dhe një dosje në Prokurorinë e Vlorës, që hetohej nga Prokurori K. A, prej katër vitesh në ngarkim të Samir Manes, për falsifikim pronash në breg të detit? Resort Green Coast, një histori me plot hije dyshimesh hetimi, por të mbetura diku”, shkruan ai.

Ai flet me bindje se dosja ekziston edhe për investime të paqëna, për të cilat u investua edhe qeveria për ndërtimin e tunelit të Llogarasë.

Aktualitet