Përballë me “ujkun e vetmuar”, të trajnuar nga rusët/ Cllevio flet nga qelia: Kam këtu Julian Sinanajn e Saimir Tahirin

Përballë me “ujkun e vetmuar”, të trajnuar nga rusët/ Cllevio flet nga qelia: Kam këtu Julian Sinanajn e Saimir Tahirin

Kleviol Ahmetaj ose siç njihet ndryshe në rrjetet sociale si Cllevio Serbian, ka folur sërish nga paraburgimi i Fierit. Edhe pse është e ndaluar, Cllevio ka gjetur mundësinë e një “Smart Phohen” dhe është futur “Live” në rrjetet sociale duke treguar lidhur me atë që po kalon brenda hekurave.

Ashtu siç deklaroi edhe në një video të mëparshme, Cllevio tha se ka shumë pranë qelinë e ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri. Mes të tjerash ai u shpreh se ka pranë qelisë edhe të dënuarin me 35 vite, Julian Sinanajn, apo siç njihej ndryshe si “Ujku i vetmuar”

“Këtu është Saimir Tahiri, e di sa larg e kam? 44 hapa larg. Janë të dënuar ata, ne jemi në paraburgim. Dmth është 3 katësh burgu. unë rr vetëm, jam tek rezidenca 1. Tani ngaqë janë bërë shumë. Përballë kam Julian Sinanajn. Pendititon më të famshëm,“-thotë reperi në video.

Lifestyle