Nuk e ftoj tek gjinia e Bebit? Efi flet për shtatëzaninë e Kiarës..

Nuk e ftoj tek gjinia e Bebit? Efi flet për shtatëzaninë e Kiarës..

Efi Dhedhes ishte e ftuar te “Më lër të flas’ emision i vëllezërve ‘Veshaj’.

Ndër të tjerat ajo u pyet edhe për marrëdhëniet me Luizin dhe Kiarën.

Shiko SHQIP IPTV

Donaldi- Kiarën a e urove për shtatzaninë? A ishte e ftuar te ‘baby gender’?

Efi- Pse nuk më patë ju mua që isha fshehur atje prapa?

Efi- Unë nuk e di që është e vërtetë. Nëse është do e uroj me gjithë zemër. Është një gjë shumë e bukur dhe më bëhet shumë qefi për ata.

Lifestyle