“Gati arrestimi i Metës dhe Monika Kryemadhit, ja pse kërkesa e tyre për azil është bllokuar”

“Gati arrestimi i Metës dhe Monika Kryemadhit, ja pse kërkesa e tyre për azil është bllokuar”

Avokati nxjerr detajet si në filma për pasurinë përrallore të Metës dhe Kryemadhit

Politike