Ronaldo braktis papritur provat! Luiz Ejlli “mësyn” në sallë dhe ironizon gazetarin: Do ta përballosh, nuk ke…

Ronaldo braktis papritur provat! Luiz Ejlli “mësyn” në sallë dhe ironizon gazetarin: Do ta përballosh, nuk ke…

Ronaldo i nervozuar ka braktisur ambientin, duke lënë provat për pak kohë pezull, pavarësisht se këngëtari nuk i foli fare.

Lifestyle