(SHIFRAT) Kiara “mbretëresha” e Dibrës, Luizi më i kërkuar në Kukës

(SHIFRAT) Kiara “mbretëresha” e Dibrës, Luizi më i kërkuar në Kukës

Në një lidhje të drejtëpërdrejtë me “Shqipëria Live”, ekperti i IT, Tomi Kallanxhi ka shpjeguar se Kiara Tito dhe Luiz Ejlli janë personat më të kërkuar në Google edhe pse BB ka mbaruar prej muajsh.

Ai tha se Kiara preferohet dhe ndiqet më shumë në Dibër krahasuar me Luizin, ndërkohë që pritet t’ia “kalojë” edhe në Fier.

“Luizi është në kompeticion me Kiarën vetëm në Fier. Dibra ndjek më shumë Kiarën, ndërkohë Kuksi ndjek Luizin. Në Google trands, në vend të tretë është Kiara dhe Butrint Imeri, ndërsa në vend të katërt kërkohet i vetëm Butrint Imeri”, tha eksperti i IT

Shiko SHQIP IPTV
Lifestyle