Friday, July 19

(VIDEO) Smund ta besoni deklaraten e Kiara Titos para se të futej në Big Brother VIP

Kiara Tito në një intervistë të dhënë shumë kohë më parë, ka thënë me bindje se nuk do të futej kurrë në “Big Brother” dhe kjo deklaratë orët e fundit është rikthyer në vëmendje duke u bërë virale në rrjete sociale.

Publikohet video kur Kiara deklaronte se nuk do të futej kurrë në

“Unë në “Big Brother” jo, sepse nuk më pëlqen që të jetoj brënda për brënda katër mureve pa dalë fare nga shtëpia, jo nuk e bëj do këtë gjë”, shprehej dikur Kiara.

Sot moderatorja jo vetëm që është futur në “Big Brother VIP”, por ka gjetur edhe dashurinë e jetës.

Publikohet video kur Kiara deklaronte se nuk do të futej kurrë në

Publikohet video kur Kiara deklaronte se nuk do të futej kurrë në

Publikohet video kur Kiara deklaronte se nuk do të futej kurrë në

 

https://www.tiktok.com/@tarameliao1/video/7209346524554202374?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7207885356976784901

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *